Sprawdź jak kręci się w RAGU!
Kiedy zaczynaliśmy projekt RAGU nawet nie marzyliśmy o dużej restauracji, gdzie ilość gości chętnych na nasz makaron przekroczy liczbę dostępnych miejsc.
Chcieliśmy jako jedyni we Wrocławiu produkować prawdziwy jajeczny makaron i jeszcze świeży dostarczać do wrocławskich restauracji. Wyobrażaliśmy sobie, że pasta bar będzie tylko dodatkiem do Pracowni, gdzie w luźnej atmosferze i z krótką kartą zaserwujemy makarony wykręcone prosto przed podaniem.
POLECAMY
Ravioli z pieczonym ziemniakiem |
25 zł |
ravioli (17 szt.) (ziemniaki / cebula / mięta) / kwaśna śmietana / boczek / szczypiorek
Gnocchi truflowe |
32 zł |
gnocchi (ziemniak / ricotta) / puder z trufli / suszone pomidory / śmietana / parmezan / palone masło / szczypiorek / pieprz
Spaghetti carbonara |
36 zł |
jajeczne spaghetti / pancetta affumicata / jajo giallo / pecorino Romano / parmezan / pieprz