Dla gastronomii

W naszej pracowni codziennie powstają dziesiątki kilogramów makaronów, gnocchi, ravioli, tortelli i wielu innych kształtów past oraz pierożków – dokładnie takich, jakich potrzebują szefowie kuchni we Wrocławiu
i poza nim. Pracujemy na najlepszych włoskich maszynach La Monferrina, które pozwalają nam łączyć wydajność z najwyższą jakością i naszymi wewnętrznymi standardami.
Za RAGU stoją ludzie z wieloletnim doświadczeniem
w gastronomii – znamy potrzeby branży, rozumiemy jej realia i wiemy, jak sprostać codziennym wyzwaniom kuchni. Od początku działalności dostarczamy nasze produkty do renomowanych lokali, przekonując kolejnych szefów kuchni, że świeży makaron potrafi odmienić nawet najprostsze danie.
Pasta fresca to zupełnie inny produkt niż makaron suszony – jest sprężysta, plastyczna i przede wszystkim… pachnie! Z nami każdy szef kuchni może stworzyć dokładnie taki makaron, jakiego potrzebuje do swojego dania. Różowe spaghetti? Pomarańczowe gnocchi? Żaden problem! Korzystamy wyłącznie z naturalnych barwników – zieleń bucatini zawdzięczamy sokowi ze świeżego szpinaku, a czerń ravioli – prawdziwej sepii
z kałamarnicy.



Oferujemy regularne dostawy i zamówienia specjalne. Przygotujemy dowolny rodzaj makaronu i każdy farsz
do ravioli, tortellini czy innych past. Bazujemy
na oryginalnych włoskich produktach – serach, wędlinach, pomidorach – a także na mięsie od lokalnych dostawców i sezonowych polskich warzywach i owocach.
Jeżeli potrzebujesz nas w swojej restauracji, pisz na biuro@ragu.pl, a przygotujemy ofertę odpowiednią dla Twoich potrzeb.